Başkan Yıldız: İzmir’in dağlarında yine çiçekler açacak!

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Yıldız, “İzmir’in dağlarında yine çiçekler açacak” dedi.

MEDYA EGE – Geçtiğimiz hafta Karşıyaka ve Çiğli’nin meydana gelen orman yangınında yaralar sarılmaya devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları ile birlikte yangın bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yaraların hızla sarılacağını ve İzmir’in dağlarında yeniden çiçekler açacağını belirten Başkan Yıldız, vakit kaybetmeden Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

İncelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

“İzmir’in dağlarında yine çiçekler açacak

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’nın Yamanlar bölgesinde meydana gelen ve ilçemizi de etkisi altına alan yangının izlerini vakit kaybetmeden silmek için Genel Başkan Yardımcımız Gökan Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay, Kadın Kolları Genel Başkanımız Asu Kaya, İzmir İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu, İzmir Milletvekillerimiz ve ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte incelemelerde bulunduk.

Yangından etkilenen ormanlık alanların yeniden yeşillendirilmesi adına Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde, ilçe belediyelerimizin iş birliğinde topyekün bir çalışma başlattık.

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları olarak söz veriyoruz. Omuz omuza çalışacağız, hepimizin ortak sevdası olan İzmir’i; yaşam alanlarıyla, havasıyla, suyuyla ve de ormanlarıyla aydınlık yarınlara çok daha güçlü taşıyacağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri