Başkan Yıldız: Sağlıklı bir Çiğli için çalışıyoruz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Ataşehir Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Kompleksi çalışmalarını inceledi. Başkan Yıldız, “Sağlıklı bir Çiğli için çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını hız kesmeden devam eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Ataşehir Mahallesi’nde Ataşehir Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Kompleksi çalışmalarını, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nedim Köksal ile birlikte inceledi.

Çiğli’de her kesimden vatandaşın ihtiyaçları için belediye ekiplerinin kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Yıldız, yapımı devam eden Spor Kompleksi ile sağlıklı ve başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

İncelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Yıldız, şu ifadelere de yer verdi:

“Ataşehir Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Kompleksi çalışmalarını, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Nedim Köksal ile birlikte, yerinde inceledik.

Çiğli’de her yaştan, her kesimin sağlıklı bir yaşam sürmesi ve başarılı sporcular yetiştirilebilmesi için gerekli tüm taşları el birliği ile üst üste koyacağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri