Başkan Yıldız: Vatandaşlarımızın arkasında dağ gibi duracağız

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli Gıda Bankası’nın ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteğini sürdürdüğünü belirterek, “Vatandaşlarımızın arkasında dağ gibi duracağız” dedi.

MEDYA EGE – İhtiyaç sahibi vatandaşlara her daim desteğini sürdüren Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Gıda Bankası’nın desteklerini sürdürdüğünü belirtti. Her daim vatandaşların yanında olacaklarını söyleyen Başkan Yıldız, refah ve yaşanabilir bir Çiğli için durmadan çalışacaklarını vurguladı.

STK, muhtarlar ve dernek çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

“Çiğli Gıda Banka'mız; "Bir elin verdiğini diğer el görmemeli." yaklaşımıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı sürdürüyor.

Sivil toplum gücünün temsilcileri, muhtarlarımız ve derneğimiz çalışanları ile bir araya gelerek iyiliği çoğaltmanın yollarını konuştuk.

Yoksulluk ve işsizlik kader değildir. Çiğli Belediyesi, bu sorunların köklü çözümü için mücadeleye destek verirken; gücü oranında ilçemiz yaşayanlarının arkasında dağ gibi durmaya devam edecek.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri