Bayraklı Belediyesi vatandaşlara desteğini sürdürüyor

Bayraklı Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Başkan Önal, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine değinerek, “19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü'nde dayanışmanın ve paylaşmanın hepimiz için ne kadar önemli ne kadar hayati olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyoruz” dedi.

Belediye olarak başta yangından zarar görmüş vatandaşların ve tüm Bayraklıların yanında olduklarını belirten Başkan Önal, vatandaşların huzurlu ve refah dolu bir ilçede yaşamaları için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Sosyal belediyeciliğin de önemine değinen Önal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Sosyal yardımlarımızla ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu bizim için her şeye değer. Sosyal belediyecilik anlayışımızla bu alandaki hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri