Bayraklı'da çöp ve moloz manzaraları!

Bayraklı'da, ilçe genelinde artarak devam eden çevre kirliliğiyle birlikte Bayraklı halkının da 'çöp ve moloz' isyanı bitmek bilmiyor.

MEDYA EGE - İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşanan çevre katliamı artarak sürüyor. İlçede çevre kirliliği haberlerine her gün bir yenisi daha eklenirken, kirliliğin had safhaya ulaşmasına vatandaşlar isyan etti. Medya Ege Whatsapp İhbar Hattı'na vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine ilçeye giden ekibimiz, içler acısı görüntüleri kayda aldı.

Yol kenarı, tarla gibi kayıt dışı alanlara dökülen evsel atık, moloz, çöp ve hafriyat gibi çeşitli atıkların, onlarca şikayete rağmen belediye yetkilileri tarafından görmezden gelinmesine isyan eden vatandaşlar, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal ve belediye yetkililerine temizlik çağrısında bulundu.

Utanç veren görüntülerin ardından Bayraklı'nın sahipsiz kaldığını ve kaderine terk edildiğini belirten halk, "Bayraklı'nın dört bir yanı çöp ve moloz yuvasına döndü. Yol kenarlarına çuval çuval moloz bırakıyorlar. Çöpler konteynerlerden taşıyor. Bu görüntüler, ilçede ne doğru düzgün bir temizlik çalışması yapıldığını, ne de sorumlulara cezai işlem uygulandığını gösteriyor. Belediyenin gerekli denetimleri yapmadığını düşünüyoruz. İlçemizde oluşan bu manzara, fazlasıyla rahatsız edici. Temizlik çalışması ve denetim yapmak belediye yetkilileri için çok mu zor? Buna artık çare bulsunlar. Biz sürekli dile getirmekten, şikayette bulunmaktan çok yorulduk. Güzel ilçemizin atıklarla, molozlarla kirletilmesini istemiyoruz. Bunun takibini belediye yapmalı, halk değil. Hizmet sıfır, temizlik çalışmaları ve denetimler yeterli değil. İlçemize yakışmayan manzaraların son bulmasını istiyoruz, hizmet bekliyoruz" sözleri ile Başkan Önal'a tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri