Bergama’da isyan büyüyor: Bunu mu hak ettik?

Bergama’daki çöp, moloz ve hafriyat atıklarına karşı isyan büyüyor. Çevre kirliliğine karşı seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, Başkan Çelik’e seslenerek, “Bunu mu hak ettik” diye sordu.

MEDYA EGE – Bergama’da ilçenin çeşitli yerlerinde yer alan çöp, moloz ve hafriyat atıklarına karşı isyan eden çevre halkı Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik ve Bergama Belediyesi ekiplerine tepki gösterdi.

Temiz bir ilçede yaşamak istediklerini belirten vatandaşlar, ilçedeki çöp, moloz ve hafriyat atıklarının belediye ekipleri tarafından temizlenmediğini dile getirerek, “Bergamalılar olarak bunu mu hak ettik? İlçemize gereken özenin gösterilmesini istiyoruz. Burası çöplük değil, Bergama! Başkan Tanju Çelik neden sesimizi duymuyor, neden ilçede temizlik seferberliği başlatmıyor. Bergama’ya kimsenin bunu yapmaya hakkı yok” diyerek tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Çelik’in ilçede acilen temizlik seferberliği başlatmasını isteyen vatandaşlar, Çelik’e de seslenerek, “Seçim döneminde biz size ilçemizi çöplüğe çevirin diye oy vermedik. Sizden hizmet bekliyoruz” dedi.

Belediye ekiplerinin ilçenin çeşitli yerlerindeki çöp, moloz ve hafriyat atıklarını kaldırmasını isteyen vatandaşlar, ayrıca çevre kirliliğinin halk sağlığını tehdit eder bir boyuta geldiğini belirtti. Vatandaşlar, “Bergama’da çöplerin ve molozların içerisinde yaşamak istemiyoruz. Lütfen çevreye duyarlı olan herkes bu duruma karşı tepkisini ortaya koysun. Belediyemizden hizmet bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri