Mehmet ÖZDOĞRU - 1880’li yıllarda ilk faaliyetlerine Ege Bölgesi’nde başlayan ve helvalarıyla kısa sürede üne kavuşan ‘Beşe Helvaları’ yenilenen yüzüyle köklü bir lezzeti, farklı ürün çeşitliliğiyle sevenleriyle bir araya getirmenin heyecanını yaşıyor.Tarihi Osmanlı’ya dayanan ve Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan helvaya genç bir bakış açısı getirerek büyümeyi hedefleyen Beşe Helvaları, ürün çeşitliliğini genişletmeye franchise mağazalarını arttırmaya hazırlanıyor.
Geleneksel Türk lezzeti helvayı hem yenilikçi hem de köklerine bağlı kalarak helva severlerle bir araya getirmeyi amaçlayan helvalarıyla ünlü ailenin beşinci kuşak temsilcilerinden biri olan Efe Beşe; İzmir Kemeraltı bölgesindeki ilk franchaise mağazasının açılışına katılarak şirketin yenilenen hedeflerinden bahsetti.
Şu an 20 çeşit helva ve bir franchıse mağaza ile yola çıkan genç girişimci Efe Beşe, kısa vadeli hedeflerinden bir diğerinin de online satış yoluyla geniş kitlelere ulaşmak olduğunu dile getirdi.