Bornova'da trafik sorununa kalıcı çözüm!

Bornova Belediyesi, trafik sorununa kalıcı çözüm için motokurye parkı ve tır garajı çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

MEDYA EGE – Bornova’daki trafik sorununa kalıcı çözüm için başlatılan Tır Garajı ve Motokurye Parkı’na yönelik çalışmalar devam ediyor. İlçedeki trafik sıkışıklığını azaltacak ve taşımacılık sektörüne destek olacak iki projenin son durumuyla ilgili paylaşımda bulundu. Eşki’nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“İlçemizdeki trafik sıkışıklığını azaltmak ve taşımacılık sektörüne destek olmak amacıyla önemli projelere imza atmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, yapımına başladığımız TIR Garajı ve Moto Kurye Parkı projelerimizdeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bu projeler ile Bornova'daki trafik sorununa kalıcı çözümler sunmayı hedefliyoruz.”

GELİŞİ GÜZEL PARKLAR ENGELLENECEK

Bornova Belediyesi Kara Nakliyecileri Sitesi’nin bitişiğindeki 14 dönüm alanda, TIR garajı düzenlemesi yapıyor. Yeni düzenlemeyle, bir yandan şoförlerin araçlarını park ederek, yiyecek, içecek, duş ve tuvalet ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alan yaratılırken bir yandan da yol kenarlarına gelişigüzel parklar engellenerek, trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi hedefleniyor.

MOTOKURYELER RAHAT EDECEK

Bornova Belediyesi, aynı zamanda ilçenin en hareketli bölgelerinden olan Küçükpark’ta moto kuryelerden kaynaklanan trafik sıkışıklığını gidermek ve kuryelerin daha rahat bir ortamda beklemesini sağlamak için düğmeye bastı. Kazım Dirik Mahallesi’nde bulunan Tümgeneral Mehmet Suphi Kula Parkı içinde moto kuryelere özel bir park alanı, tuvaletler ve büfe yapımına başlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri