Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge: 2025'ten umutluyuz!

Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, turizm sezonunu değerlendirdi. Belge, "2025'ten umutluyuz" dedi.

Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, turizm sezonunu değerlendirdi. Pandemi öncesi 2019 sezonunun, Türkiye turizminin güçlü olduğu bir yıl olduğunu söyleyen Belge, “2019’u yakalama çabamız turizmciler olarak sürüyor. Bu yıl 2019 yılı doluluk hedefi açısından istediğimiz gibi geçmedi, ancak 2025 yılı için umutluyuz” dedi.

‘ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ 2024 YILI ÜZERİNDE SEYREDECEK GRAFİĞİ SAĞLAMAK’

2025 yılı Turizm sektörü açısından daha iyi sinyallerin şimdiden alındığını belirten Belge ‘2025 yılı bizlere şimdiden umutlu bir seneyi ifade ediyor. Hedefimiz ilk olarak 2024 yılı gerçekleşen gecelemenin üzerinde seyredecek bir yılı inşa etmek. Beklentimiz ise ön görülen grafiklerin üzerinde seyredecek bir yılı geride bırakmak. Turizm sektörünü 2023’de yaşanan felaketlerin, 2024 yılı ekonomik koşulların verdiği kısıtlamanın geride bırakıldığı, pandemi öncesinde olduğu üzere erken rezervasyon grafiklerinin sezona dair verilerini oluşturduğu bir yıl beklemektedir. Tesisimiz açısından bu grafiklerin alınmaya başlandığı bir süreci Ekim 2024 itibari ile başlatmış bulunmaktayız.’ dedi.

BELGE: “2025’DEN UMUTLUYUZ, ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”

2025 yılının ekonomik olarak daha stabil, enflasyonun makul seviyelere düştüğü bir yıl olacağı inancından hareketle umutlu olduklarını söyleyen Belge, “2025 için şimdiden çalışmalara başladık. Boyalık Beach Hotel özelinde baktığımızda hedeflerimize yakın bir sezon geçirdik. Gördüğümüz ilgiden memnunuz. Daha iyi bir sezon hedefiyle turizm fuarlarına aktif katılım gösteriyoruz. Kış sezonunda 2025 yılının tüm bağlantılarını yapacağımızı ve Türkiye olarak da çok iyi bir 2025 yılı geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri