Bu ipuçları ile mangalda harikalar yaratabilirsiniz

Mangalda pişirdiğiniz etlerin daha lezzetli olmasını istemez miydiniz? Cevabınız evetse size vereceğimiz basit ipuçlarına uyarak mangalda harikalar yapabilirsiniz...

Birazdan vereceğimiz basit ipuçları ile mangalda pişireceğiniz yiyecekleri daha lezzetli pişmesini sağlayacaksınız. Vereceğimiz ipuçları başta size tuhaf gelebilir ancak denedikten sonra sonuca sizde şaşıracaksınız.

Köftelerin üzerine buz koyun
Mangalda köfte yaparken köftelerin üzerine buz veya tereyağı koyun. Köfteleriniz sulu ve lezzetli pişmesini sağlayacaktır.

Balığı tuzlu suda bekletin

Balığı mangala atmadan önce 10 dakika boyunca tuzlu suda bekletin. Böylelikle mangalda pişen balığınız parçalara ayrılmayacak.

Elma suyu kullanın

Elma suyunu sprey şişesine koyun ve etiniz pişerken üstüne sıkın. Böylelikle etiniz daha tatlı ve yumuşak olacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri