Buca Belediyesi temizlikte dur durak bilmiyor

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın kent genelinde başlattığı temizlik çalışmaları dur durak bilmeden devam ediyor.

“Pırıl Pırıl Bir Buca” hedefiyle çalışmalarını gerçekleştiren Buca Belediyesi, temizlik harekâtını sürdürüyor. Buca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu defa Yeşilbağlar Mahallesi’nde temizlik yaptı. Buca Belediye Başkan Görkem Duman’ın eşlik ettiği çalışmanın ardından ana caddeler, ara sokaklar, parklar ve yeşil alanlar tertemiz şekilde Bucalıların hizmetine sunuldu.



TOPYEKÛN ÇALIŞMA

Buca’nın 47 mahallesinin hepsinde tek tek çalışma gerçekleştireceklerini belirten Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Ekiplerimiz, bir mahallemizi belirleyerek orada topyekûn çalışma gerçekleştiriyor. Güzel Buca’mız için hiç durmadan çalışıyoruz. Tüm caddelerimiz, parklarımız, oyun alanlarımızı temizleyerek vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir çevrede yaşamasını hedefliyoruz” diye konuştu.



NELER YAPILIYOR?

Temizlik çalışmaları çerçevesinde ana caddeler arazözler ile yıkanıyor. Ara sokaklara tek tek giren süpürgeciler, tüm sokakları baştan sona süpürüyor. Mahallelerde bulunan çöp konteynerleri özel araçlarla bulundukları yerde sterilize edilerek, koku oluşumunun önüne geçiliyor. Çocukların severek oynadığı oyun alanları özenle temizlenip, oyun grupları siliniyor. Parklar ve bahçeler de aynı şekilde önce süpürülüp ardından tazyikli su ile yıkanıyor. Yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri