Buca'da tarımsal üretim çalışmaları masaya yatırıldı

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Cumhuriyet Halk Partisi Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem'i ağırladı. Ziyarette tarımsal üretim çalışmaları ve destekler konuşuldu.

MEDYA EGE – Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem'i makamında ağırladı.

Ziyarette Buca Belediyesi’nin tarımsal üretim çalışmaları ve üreticilere yönelik destekleri ele alındı ve karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Başkan Duman, Buca’da tarımsal kalkınmaya her zaman önem verdiklerini ve üreticileri her daim destekleyeceklerini belirtti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Duman, “Cumhuriyet Halk Partisi Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erhan Adem'i ağırladık. Buca'mızda gerçekleştirdiğimiz tarımsal çalışmalar ve üreticilere yönelik desteklerimizi kendisiyle paylaştık. Öneri ve görüşleriyle bize destek olan Sayın Adem'e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Buca Belediyesi, Buca’daki tarım kültürünü canlandırmak adına yakın zamanda Tarım Okulu ve Atalık Tohum Merkezi’ni faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Buca Belediyesi İlçenin tarım kültürünü canlandırmak adına yakın zamanda faaliyete geçireceği Tarım Okulu ve Atalık Tohum Merkezi ile tarımsal üretim alanında eğitim vermeye başlayacak. Köy Enstitüsü ruhunu yaşatacak proje ile çiftçilere, vatandaşlara geleneksel ve modern üretim teknikleri, gübreleme, ilaçlama gibi konularda eğitimler verilirken çocuklar ve gençlerin de toprakla buluşması sağlanacak. Tarım Okulu içinde kurulacak Atalık Tohum Merkezi de yerli tohumun sürdürülebilirliği için özel çalışmalarda bulunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri