Büyükşehir'den 'Havuz İzmir' daveti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda bulunan havuzlara bütün İzmirlileri ve özellikle çocukları davet edip, 'Serinleten aktiviteler Havuz İzmir'de' dedi.

Yaz aylarında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle başlayan bunaltıcı hava insanları hava veya suda serinliği arar hale getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşayan yetişkinler, çocuklar ve özel öğrencileri ayrı ayrı düşünerek, 'Serinleten aktiviteler Havuz İzmir’de! ' diyerek havuzlara davet etti.

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda bulunan Havuz İzmir'de yaz dönemi boyunca çeşitli spor aktiviteleri düzenlendiğini, yetişkinler, çocuklar ve özel öğrenciler için ayrı programlarla yaz daha keyifli ve hareketli geçirebileceklerini belirtti.

Belediye tarafından yapılan havuz davetinde de küçük bir de uyarıda bulunulup, "Yaz spor okulları programımıza başvurular kontenjan dahilinde olup, başvurunuzu telefonunuza Spor İzmir uygulamasını indirerek kolayca yapabilirsiniz" dendi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberleri