Swissôtel Büyük Efes’in ana restoranı Café Swiss’in merakla takip edilen Bölgesel Lezzetler Köşesi; 24 Şubat’a kadar misafirlerini bamya çorbası, etli ekmek ve sac arası gibi tatlarıyla nam salmış Konya Mutfağı lezzetleri ile ağırlıyor.
Café Swiss’in misafirleri, Konuk Aşçılar Ali Demir ve Metin Dursun’un özel sunumuyla hazırlanan bölgeye has lezzetleri, sınırsız açık büfe keyfi ile öğle yemeğinde tadıyorlar.
6-17 Mart tarihlerinde ise, hafta içi her gün Bölgesel Lezzetler Köşesi’ne Erzurum Mutfağı konuk olacak. Café Swiss’in açık büfe öğle yemekleri hafta içi her gün 12:00- 15:00 saatleri arasında sunuluyor.
Daha fazla bilgi için: 0 (232) 414 52 12