Çalışanlara uzay ortamında motivasyon kazandırılıyor!

Uzay Kampı Türkiye, okulların yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlandığı eylül ayını firma çalışanları için hazırladığı motivasyon programlarına ayırdı.

Kurumsal etkinlikler, iş verimliliğini artırmada önemli bir role sahiptir. Bu etkinlikler, çalışanların moralini yükseltir, motivasyonlarını artırır ve ekip ruhunu güçlendirir. Bunun sonucunda da iş verimliliğinde gözle görülür bir artış sağlanır. Bu bilinçle çalışanları için motivasyon sağlayacak etkinlik arayan firmalara yönelik İzmir’de uzay ortamında bilim ve teknolojiyle dolu bir program uygulanıyor.

Bu programa katılan çalışanlar, Uzay Kampı Türkiye’nin ilham verici ortamında klasik eğitimlerden uzaklaşmakla kalmıyor; NASA tasarımlı astronot simülatörleriyle eğlenceli dakikalar geçiriyor, Aurora Uçuş Görevi ile Ay’a sanal bir yolculuk yapmanın heyecanını yaşıyorlar. Çalışanları iş yaşamının stresinden uzaklaştıran program ile ekip içinde güçlü bir iletişim ve iş birliği kültürü teşvik ediliyor.

FARK YARATAN MOTİVASYON PROGRAMLARI

Çalışanları ile Uzay Kampı Türkiye'nin sunduğu “Motivasyon Programları”na katılan bir firma yöneticisi, düşüncelerini şöyle aktardı: “Uzay Kampı Türkiye, iş dünyasında motivasyonu yükseltmenin alışılmışın dışında bir yolunu sunuyor. Durağan prezantasyonlar yerine, uzayın büyüleyici dünyasında heyecan dolu aktivitelerle dolu bu programlar, liderlik becerilerini geliştiriyor ve ekip ruhunu pekiştiriyor.”

KAPSAMLI VE ESNEK İÇERİK

Uzay Kampı Türkiye, şirketlere özel olarak hazırladıkları bu programları katılımcıların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebiliyor. Eğlenceyi ve öğrenmeyi bir araya getiren bu etkinlikler, çalışanların bir araya gelerek hem şirket değerlerine hem de birbirlerine olan bağlılıklarını güçlendiriyor. Ayrıca, Uzay Kampı Türkiye bünyesindeki özel temalı alanlar, şirket toplantıları ve eğitimleri için de eşsiz bir ortam sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri