Çeşme Belediyesi ‘ölüm dairesi’!

Çeşme Belediyesi Evlendirme Şefliği’nin önündeki kapakları olmayan klimalar, yoldan geçen vatandaşlar ve evlendirme dairesine gelen genç çiftlere korku dolu anlar yaşatıyor.

MEDYA EGE – Çeşme Belediyesi'nin ihmalkârlığı, Çeşme Ek Hizmet Binası’nın yakınından geçen vatandaşlar ve aynı binada bulunan Çeşme Evlendirme Şefliğine gelen, evlenmek isteyen gençlerin korkulu rüyası oldu. Çeşme Ek Hizmet Binası'nın ve Çeşme Belediyesi Evlendirme Şefliği’nin bulunduğu binanın umumi tuvalet girişi kapısında, üst üste bulunan dev klimaların pervanelerindeki kapakların olmaması hem evlenmek isteyen çiftler hem de yoldan geçen vatandaşlar için büyük korku yaratıyor.

Evlendirme Şefliği’nin, olası felakette 'Ölüm dairesi' haline getirecek olan Çeşme Belediyesi'nin bu ihmalkarlığına vatandaşların da tepkisi çok büyük. Klimanın en tehlikeli yeri olan pervanelerin olduğu yerdeki kapakların olmaması ve klimaların o haliyle çalışıyor olmasının sadece evlenmek için oraya gelen değil sokakta olan bütün insanlar için büyük tehlike yarattığını belirten vatandaşlar, "Çoluk, çocuk buraları kullanıyor. Bu klimaların pervaneleri de sürekli açık vaziyette çalışıyor. Allah korusun pervanelerin yerinden çıkması en son ihtimal olsa da çocukların ellerini sokabilecekleri tehlikeli bir durum" dediler.

Çeşmeliler, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'nin belediyenin icraatlarıyla ve ihmalleriyle insanların hayatlarını riske atmaya hakkı olmadığını hatırlatarak, "Başkan Denizli, dağ, bayır, koy koy gezeceğine, vatandaşların yoğun şekilde kullandığı ilçenin merkezinde yaratılan bu tehlikeler için çözüm üretsin. Daha iyi bir Çeşme'de yaşamayı hak ediyoruz ama yaşamayı da hak ediyoruz" dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İyi ki varsınız Çeşmeliler!

Yerel Haberleri