Dinamik Otomotiv'den mağduriyet!

Yurt dışı ve yurt içi yedek parça temini yapan Dinamik Otomotiv, otomobili arıza yapan mağdur sürücülere gönderdiği arızalı parçalarla ikinci bir mağduriyet yaşatmaya devam ediyor.

MEDYA EGE - Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye'de bir çok yedek parça otomotiv bayisi bulunan Dinamik Otomotiv, araçlarında çıkan arıza yüzünden mağdur olan sürücülere, satış yaptığı yedek otomotiv parçalarında çıkan arızadan dolayı bir başka mağduriyet yaşatıyor.

Yurt dışından oto yedek parçası tedarik ederek Türkiye'de satış yapan Dinamik Otomotiv'in en son mağdur ettiği sürücü, aldığı oto yedek parçanın geldiği gibi takılmadan çalışmadığını, bozuk çıktığını ve parçanın değişimi, iadesi konusunda ise yasal sürede başvuruda bulunduğu halde Dinamik Otomotiv'den hiç bir dönüş yapılmadığını belirtti.

Daha önce de benzer şekilde gönderdiği oto yedek parçalarda sorunlar çıkan ve yedek parçasının sorununun arkasında durmayan Dinamik Otomotiv'den şikayeti olanların varlığı, Dinamik Otomotiv'in yarattığı mağduriyetlerin sayısında bir hayli artışa neden oldu.

Yedek parça mağduriyeti yaşayan sürücünün paylaşımı şu şekilde:

"2006 model Skoda Octavia aracıma dinamikotomotiv.com.tr'den airbag darbe sensörü arızası için aparat aldık. Daha gelir gelmez parça çalışmadı ve ne değişim ne de bir iade talebimize yanıt vermediler. 15 gün içinde değişim ve iade hakkımız yasal olarak mevcuttur. Bozuk ürün gönderip üstüne değişim yapmamak ne demektir?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri