ENSİA rüzgarın dev buluşması için Hamburg'da

ENSİA, kurumsal üye firmalarla birlikte oluşturduğu pavilyon ile WindEnergy Hamburg Fuarı'nda yerini alacak.

Rüzgar enerjisi sektörünün en önemli küresel buluşma noktaları arasında yer alan WindEnergy Hamburg Fuarı, 24-27 Eylül tarihleri arasında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Temiz enerji sektöründe Türkiye’nin en kapsamlı kümelenme adresi olan Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA), kurumsal üye firmalarla birlikte oluşturduğu pavilyon ile WindEnergy Hamburg’da yerini alacak.

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan ENSİA Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kalaycı, rüzgâr enerjisinde Ağustos 2024 ayı itibarıyla 12 bin Megavat (MW) kurulu güç seviyesini aşan Türkiye’nin, bu başarısıyla dünyada 12’inci, Avrupa'da ise 5’inci sırada yer aldığını vurguladı.

“FUARDAN BEKLENTİMİZ YÜKSEK”

ENSİA’nın sektöre hizmet veren çok sayıda kurumsal üyeye sahip olduğunu hatırlatan Alper Kalaycı, “Endüstrinin yarattığı değer zincirinin her aşamasında, Türkiye’de konuşlu şirketlerin söz ve karar sahibi olmasını önemseyen ENSİA olarak, rüzgâr enerjisinin en önemli küresel buluşma noktaları arasında yer alan WindEurope Hamburg’a ülkemizin potansiyelini tanıtmak ve küme adresi olarak üyelerine değer yaratmak için katılıyoruz. Bu nedenle, endüstrinin ana ve yan sanayisinde üretim yapan firmalarımızla WindEurope’dan beklentilerimiz çok yüksek” dedi.

HANGİ ŞİRKETLER HAMBURG’DA?

24-27 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenecek fuar 40 ülkeden bin 500’ten fazla şirkete ve 40 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında B Holü’nde yer alacak ENSİA Pavilyonu’nda; Enisolar, Hamax, Gülermak, Tibet Makina, Kompotek Kompozit, Trio Kompozit, EnconIQ, GENBA, Ateş Çelik, Bureau Veritas, Eneres Enerji, Xgen ve Arnes Europe yöneticileri ziyaretçiler ile buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çevre Haberleri