Eski başkan Gümrükçü'den Sadık Doğruer'e ziyaret

Çiğli eski Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir Kültür ve Turizm İl Müdürü Sadık Doğruer'e ziyarette bulundu.

Eski başkan Gümrükçü'den Sadık Doğruer'e ziyaret

MEDYA EGE - İzmir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine atanan önceki dönem Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Çiğli eski Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'yü makamında ağırladı. Gümrükçü, gerçekleşen ziyarette Doğruer'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kenti kültür sanat alanında kalkındıracak projeler hakkında fikir alışverişi yapılan görüşmede, kent gündemine dair konular da ele alındı. İzmir'e kültür sanat alanında katkı sağlayacak her konuda destek olacağını belirten Gümrükçü, Doğruer'e çalışmalarında başarılar diledi.

Gümrükçü kendisine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Doğruer ise gerçekleşen ziyaret için teşekkür etti. Görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Gümrükçü, "İzmir’in zengin kültürel ve tarihi mirasını koruma, tanıtma ve geliştirme yönünde yapacağı çalışmalarda kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

gddlfgixkaa4hmj-1.jpg

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri