Estrella 'Avrupa'ya sağlık turizmini anlattı!

İzmir merkezli Estrella Medikal Group'un Estetik Direktörü ve Yöneticisi Yıldız Uysal, Türkiye'nin sağlık turizminde Avrupa'da tercih edilen ülke olduğunu belirtip, Avrupalı insanlar tarafından en çok tercih edilen ülke olduklarını belirtti.

Estrella Medikal Group Direktörü ve Yöneticisi Yıldız Uysal, Avrupa'ya yayın yapan televizyon programına katılarak Türkiye'nin sağlık turizm konusunda geldiği noktaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'de İzmir merkezli olarak başladıkları işlerini, İstanbul ve oradan da Avrupa'ya hızlı şekilde yaydıklarını belirten Uysal, "Türkiye, sağlık turizmi bakımından Avrupa'da yaşayan ve estetik başta olmak üzere sağlık anlamında kendisine yarar arayan bütün insanların tercih ettiği bir ülke konuma geldi. Türkiye'ye gelip sağlık açısından gerekli tedavi ve destekleri almak isteyen Avrupalı insanlar için Türkiye'de sağlık turizmi en yüksek seviyeye gelmiş durumda. Hedefimiz bu seviyeyi arttırarak devam ettirmek olmalı" dedi.

Türkiye'nin sağlık turizminde, hem sağlık açısından hem de sağlık arayan insanların her türlü ihtiyaçlarını da beraberinde gidermesi açısından çok ama çok büyük imkanlara sahip olduklarının altını çizen Estrella Medikal Group Direktörü Yıldız Uysal, "Sağlık açısından Türkiye'yi tercih eden Avrupalı'nın en çok mutlu olduğu konu onları asla sağlık sorunlarıyla veya sağlıklarına kavuştuklarında kendi hallerine bırakmamak oluyor. Hasta takibi ülkemizde sağlık turizminin gelişimine çok büyük katkıları oluyor. Avrupalı insanlar Türkiye'de sağlık turizmi yaptıklarında kendileriyle bu kadar ilgilenilmesi, bu kadar yakından takip edilmelerini en büyük tercih sebebi olarak görüyorlar. Sağlık turizmimizdeki gelişmenin temelinde de hasta takibini en iyi şekilde yapıyor olmamız var" dedi

Avrupa'nın bütün ülkelerine ve hatta bütün şehirlerine Estrella Medical Group olarak ulaşmayı hedeflediklerini ve bu hedeflerine ulaşmada önlerinde hiç bir engel olmadığının altını çizen Yıldız Uysal, "Sağlık için, sağlık arayan insanlar için özverili, ilgili ve takipçi olarak çalışmaya devam etmemiz ülkemize çok şeyler kazandıracaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri