Foça'nın oyun parkları tehlike saçıyor!

Foça'nın oyun parkları, bakımsızlık ve yeterli çalışmaların yapılmaması sebebiyle tehlike saçıyor.

MEDYA EGE - İzmir'in en güzel ve turistik ilçelerinden biri olan Foça'nın Gerenköy Mahallesi'nde, ana cadde üzerinde bulunan bir oyun parkında facia adeta 'geliyorum' diyor. Parkın etrafında bulunan çitlerin söküldükten sonra yeniden yapılmaması, yabani otlar ile dikenlerin temizlenmemesi ve sökülen çitlerin çıkarılmayan demirleri üzerinde bulunan vidalar, çocuklar için tehlikeli bir ortam yaratıyor.

Foça Belediyesi tarafından oyun parkında gerekli çalışmalar yapılmazken, çocukları için endişelendiklerini belirten aileler, Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'nın çocukların hayatını riske atan bu sorunu görmezden gelmesine tepki gösterdi.

Çocuklarının güvenli bir ortamda eğlenerek zaman geçirmelerini istediklerini belirten aileler, belediye yetkililerinin bir an önce oyun parkında çalışma yapması gerektiğini ifade ederek, "Foça'da oyun parkları facialara zemin hazırlıyor. Çocuklarımız oyun oynamak istediği zaman onları parka getirirken kaygılanmak, 'Çocuğumuza bir şey olur mu acaba?' diye düşünmek istemiyoruz. Etrafta bir sürü dikenli ot var, çocuklar bunların farkına varmayabilir. Belediye için bunları temizlemek çok zor olmamalı. Ayrıca ana cadde üzerinde yer alan bir parkın etrafında çit olmaması da akıl alır gibi değil. Belediyenin bunları göz ardı etmemesi gerekiyor. Bu sorunu çözmek adına yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istiyoruz" sözleriyle isyan etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri