×
Anasayfa
Çevre
Gündem
Politika
Dünya
Ekonomi
Yerel
Yaşam
Spor
Teknoloji
☰
Anasayfa
Gastronomi Haberleri
ESBAŞ aşçılarına madalya yağdı
Bakan Tekin açıkladı: Gastronomi liseleri açılacak
Karşıyaka Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi'nde ödüllü yazarları konuk ediyor
Başkan Yetişkin: Seferihisar turizminin geleceği gastronomi rotasıyla şekillendirecek
İzmir gastronomisine ‘Michelin’ dopingi
Başkan Tugay: İstihdama katkı sunmaya devam edeceğiz
Sınav stresini yok eden beslenme nasıl olur?
HORECA'da İzmir zirvesi
Gastronomi Öğrencilerinden Gıda Desteği
Cordelion Mutfak atölyesine çocuk eli değdi
İBB ve ESHOT Genel Müdürlüğü ödüle layık görüldü
Gastronomi dünyasının kapıları İzmir’de açılacak
Duygular, beslenme tarzını etkiliyor
Pizzalara İtalyan dokunuşu!
Gastronomi Akademisi tamamlandı
İzmirli öğrenciler madalyalarla döndü
Kırçiçeği şeflerle buluşuyor
Dijitalleşme ile gastronomiye AB desteği
Yöresel Yemekler Yarıştı
İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden Türkiye’ye örnek başarı
“Kardeş Şehir”den Urla’ya ziyaret!
Alaattin Yüksel: "Turizmde dijitalleşmeliyiz"
İşte burçlara göre yemek alışkanlıkları
Turizm Fakültesi’nden "Buğday ve Uygarlık"
İzmir lezzet gezileri başlıyor
Geleceğin şeflerinden aşure ziyafeti
İzmir Gastronomi Müzesi Platformu kuruldu
“IV. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI” KAMP ATEŞİ İLE BAŞLADI
İzmir’de “Gastronomi ve Travel Turkey” rüzgarı
“TÜRKİYE BİR ŞEF İÇİN İNANILMAZ BİR ÜLKE”
“Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
HEDEF, İZMİR TURİZMİNE KATKI...
Urla Gastronomi Turizmine Aday
İZMİR’den İSTANBUL’a LEZZET KÖPRÜSÜ
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE LEZZET DOLU KUTLAMA
Selçuk’un lezzeti “Dünya Mutfağında”
Gastronomi Dünyasndan 800 Misafir ile Kıbrıs'ta Biz Bize Gastronomi
Rus casuslarının peşindeki iksir: Kefir
En lezzetli kongre İzmir'de yapılacak
URLA’NIN GASTRONOMİ ZENGİNLİĞİNİ BAŞKAN UYAR ANLATTI
Foça'nın Yemekleri Araştırma ve Eğitim'in Akademik Araştırması