Birbirinden lezzetli et çeşitleriyle kendi müdavimlerini yaratan Seçkin Et Steak House iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasının ünlü isimlerinin uğrak yeri oldu.
Seçkin ve Berat Aysal çiftinin önderliğinde aile şirketi olarak hizmet veren Seçkin Et Steak House’da etler, lezzetini artırması için 25 ile 35 gün arası özel dolapta sıfır derecede dinlendiriliyor.
12 ay boyunca süt kuzu ve dry aged (kuru dinlendirme) et bulundurduklarını belirten Seçkin Aysal, “45 adet spesiyalimiz var. Et seçiminde çok titiz davranıyoruz. Balıkesir ve Trakya yöresinin kıvırcık cinsi kuzularını tercih ediyoruz. Danalarımız butik çiftliklerde bizim istediğimiz şartlarda ve besinlerle yetiştiriliyor. Kalite ve standardımızı böyle koruyoruz” diye konuştu