İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halka sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırmak için kentin farklı bölgelerinde yaygınlaştırdığı Halkın Bakkalları, “Halkın Kasabı” reyonlarıyla yenileniyor.
Hizmet kalitesini arttırmak için Halkın Bakkalı mağazalarında yapılanmaya giden İzmir Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm sürecini tamamladı. Büyükşehir iştiraki İzTarım A.Ş.’nin kırsalda küçük üreticiye can suyu olan Ödemiş Et Entegre Tesisi’nde hazırlanan işlenmiş ve karkas et ürünleri, artan enflasyona karşı uygun fiyatla İzmirlilere sunulacak. Yenilenen yüzüyle hizmet verecek Halkın Bakkallarının ilki 2 Aralık’ta Bornova Doğanlar’da açıldı.
ET FİYATLARI BELLİ OLDU
“Ekonomik anlamda zor günler geçirdiğimiz böyle bir dönemde, hesaplı ve kaliteli eti vatandaşlarımıza ulaştıracağımız için mutluyuz." ifadelerini kullanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından Halkın Bakkalı'nda kasap reyonunda satışa sunulacak etlerin fiyatlarını açıkladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle; yüzde 100 danadan kıymanın kilosu 110 lira, kuşbaşı etin kilosu 135 lira ve doğal fermente kasap sucuğunun kilosu 140 liradan satışa sunulacak.
Halkın Bakkalları, Aralık ayı içerisinde Buca, Bornova, Karşıyaka, Konak ve Menemen’de de hizmet vermeye başlayacak.