İçi ayrı dışı ayrı Güzelbahçe!

Güzelbahçe’de kayıt dışı alanlara dökülen çöp, moloz, hafriyat gibi atıklar, çevre halkının tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, ilçenin koca bir çöplüğe döndüğünü belirterek, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ı göreve davet etti.

MEDYA EGE – İzmir’in turistik ilçelerinden Güzelbahçe’deki çöp, moloz, hafriyat ve mobilya gibi atıkların yol kenarlarına ve ilçenin çeşitli alanlarına atılması vatandaşların tepkisine neden oldu. İlçenin koca bir çöplüğe döndüğünü ifade eden vatandaşlar Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ı göreve çağırdı.

Yerel seçimlerden sonra ilçe genelinde çevre temizliğine yönelik çalışmaların yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, “İlçemiz maalesef kaderine terk edildi. Güzelbahçe Belediyesi ilçemize hak ettiği değeri vermiyor” diyerek isyan etti.

Vatandaşlar Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay ve Güzelbahçe Belediyesi ekiplerine çağrıda bulunarak, “Güzelbahçe’nin çeşitli yerlerinde, özellikle de yol kenarlarında atıklar mevcut. Bu atıkların bir an önce temizlenmesini istiyoruz” dedi.

Öte yandan Başkan Günay tarafından Güzelbahçe’nin simgesi ve vitrini haline getirileceği söylenen, orta refüj ve yol kenarlarındaki kötü görüntüyü yok etmek amacıyla yapılan oya ağaçlarının bakımsız hali de vatandaşların tepkisini çekti.

İlçe halkı, belediyenin çevre kirliliğine karşı acilen önlem almasını isteyerek, Güzelbahçe’ye sahip çıkma çağrısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri