İZİKAD’DAN E-OKUL PROJESİ

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) proje üretmeye doymuyor.

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) proje üretmeye doymuyor. “Bir Kadın Bir Toplum” sloganı ile yola çıkan girişimci kadınlar şimdi de  E-Okul  Projesi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İZİKAD’ın “Bir Kadın Bir Toplum” projesi kapsamında düzenlediği lansmana İş-Kur Müdürü Kadri Kabak, İzmir Dernekler Müdürü Turgay Esen ve basın mensupları katıldı.

E-Okul Projesi tanıtım toplantısında İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, boyle bir projeyi hayata geçirmekten onur duyduklarını, projenin amacının iş kadınlarına verilecek eğitimle daha da güçlenmesini sağlamak olduğunu belirtti. Serter, projenin fikir anası Özden Erten’e, Proje Komite Başkanı Belkıs Üner’e ve İZİKAD Genel Sekreteri Betül Sezgin’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Canlı Bağlantıyla Soru Sorulabilecek

E-Okul’da alanında uzman öğretmenler tarafından 10 ay boyunca ücretsiz verilecek olan eğitimler İZİKAD genel yönetim ofisinde gerçekleştirilecek. Eğitimler hem İZİKAD üyelerine hem de diğer kadın girişimcilere açık olacak. İZİKAD tarafından verilecek şifre ile bu eğitimlere canlı olarak bağlanabilecek, sordukları soruların cevapları anında alınabilecek ve eğer istenirse daha sonra tekrar izlenebilecek. Ayrıca İZİKAD web sitesinden eğitimlerin kayıtlarına ulaşılabilecek.

Başkan Huriye Serter, İZİKAD’ın yenilikçi yöntemleri ve teknolojiyi kullanarak üyelerine ve girişimci kadınlara kendilerini ve işlerini geliştirme imkanı sağlayacak olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: “Bu proje ile ülke ekonomisine de katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu Proje’nin başka bir özeliği ise ilk kez bir STK’nın tematik proje kapsamında KOSGEB’den onay almayı hak kazanması olmuştur. Kadınlarımıza internet olan her yerden bağlanabilme ve eğitimlere katılım sağlayabilme imkanı ile e-okul projesi, aynı zamanda kadın girişimci sayınında artırılmasına yardımcı olacaktır.”

16 Kasım’da başlayacak olan E-Okul eğitimleri ise şu başlıklardan oluşuyor: “Satışın dış oyunu, finansal tabloları anlamak, müşteri merkezli hizmet, satış sunumu, temel muhasebe, kadın ve erkek müşteriler, güçlü yönlere odaklanma, güvenli davranış geliştirme, zaman yönetimi.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri