Karabağlar'da çocuklar sokaklarda eğleniyor!

Karabağlar Belediyesi, Yunus Emre Parkı'nda düzenlediği 'Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği' ile eğlenceli ve keyifli bir gün yaşattı.

MEDYA EGE - Karabağlar Belediyesi, Belediye Başkanı Helil Kınay’ın önderliğinde sosyal belediyecilik anlayışıyla etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Başkan Kınay’ın seçim sürecinde söz verdiği gibi çocuklar için eğlenceli aktiviteler mahallelere taşınıyor. Yunus Emre Parkı'nda düzenlenen 'Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği' ile çocuklar ve aileler keyifli anlar yaşadı.

19.30 - 22.30 saatleri arasında gerçekleşen şenlik; şenlik korteji, çocuk tiyatrosu, palyaço gösterisi, clown show, mini club show, sosis balon katlama, geleneksel sokak oyunları, tahta bacak gösterisi, pandomim gösterisi, bubble show, yüz boyama, duygu duvarı ve daha birçok etkinliğe sahne oldu.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, sosyal medya hesabı üzerinden etkinliğe dair paylaşımda bulunarak şu ifadeler yer verdi:

"Sokaklarımızı çocuklarımızın neşesiyle doldurmaya devam ediyoruz...

Yunus Emre Parkı’nda 'Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar' şenliğimizde çocuklarımız ve ailelerimizle bir araya gelerek neşe ve eğlence dolu anlarımızı paylaştık. Karabağlar'ın dört bir yanında çocuklarımızla keyifli anlar geçirmeyi sürdüreceğiz..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri