Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent. A.Ş. bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitim danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyeler yoğun ilgi görüyor. Hem çocuk ve gençleri hem de yetişkinleri usta şeflerle buluşturan Cordelion MSM, Nisan ayı için de toplam 16 atölyeden oluşan dopdolu bir program hazırladı.
PROGRAMDA NELER VAR?
Ayın programı; 17 yaş üzeri yetişkinler için, 16 Nisan’da ekmek, 17 Nisan’da Şef Selin Güloğlu ile İspanyol mutfağı, 25 Nisan’da Yunan mutfağı ve taze makarna ile her hafta farklı ürünler üzerine unlu mamüller atölyeleri ile devam edecek.
Ahmet Taner Kışlalı Parkı Gondol Kafe yanında bulunan merkezde sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilen atölyelere katılmak isteyenler 0232 337 26 44 veya 0552 037 00 47 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecek ve ön kayıt yaptırabilecek.