Karşıyaka Belediyesi'nden geri dönüşüm çağrısı

Karşıyaka Belediyesi Plastiksiz Temmuz hareketi ile geri dönüşüme dikkat çekiyor.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi Plastiksiz Temmuz hareketi ile tek kullanımlık plastiklerin hayatınızda kapladığı yeri görebilmeniz ve bunu azaltabilmeniz için size 1 aylığına meydan okuyor. "Kişisel ya da kitlesel olarak bu hareketin içinde yer almak ve plastik tüketim alışkanlıklarınıza meydan okuyarak geleceğimize yatırım yapabiliriz" açıklamasında bulunan Karşıyaka Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelere yer verdi:

"Daha iyi bir yarın için bugün geri dönüşüm yapın.

Plastiksiz Temmuz, 2011 yılından bu yana dünyada tek kullanımlık plastik tüketimine karşı farkındalık uyandırmak üzere başlatılmış bir çevre hareketi.

Plastiksiz Temmuz hareketi aslında tek kullanımlık plastiklerin hayatınızda kapladığı yeri görebilmeniz ve bunu azaltabilmeniz için size 1 aylığına meydan okuyor.

Oluşum bu ay boyunca evde, işte, alışverişte, ofiste tek kullanımlık plastikler yerine sürdürülebilir alternatiflerini kullanmak konusunda size fikirler veriyor.

Kişisel ya da kitlesel olarak bu hareketin içinde yer almak ve plastik tüketim alışkanlıklarınıza meydan okuyarak geleceğimize yatırım yapabiliriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri