Karşıyaka Çarşısı Gece Pazarı ile şenlendi

Karşıyaka Belediyesi tarafından, ilçenin vitrini konumundaki Karşıyaka Çarşısı’nda düzenlenen ‘El Emeği Gece Pazarı’ yoğun ilgi gördü.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi, kentin en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden biri olan Karşıyaka Çarşısı’nda düzenlenen ‘El Emeği Gece Pazarı’ yoğun ilgi gördü. Vapur İskelesi karşısındaki Hergele Meydanı’nda gerçekleştirilen organizasyonda, başvurular arasından kura ile belirlenen kadın üreticiler stant açtı. Ziyaretçilerini ağırlayan üreticiler; takı, dekoratif obje, çanta ve giysi gibi çeşitli el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

HER AY YENİ ÜRETİCİLER, YENİ ÜRÜNLER

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan El Emeği Gece Pazarı, her perşembe günü halkla buluşmaya devam edecek. Emekçi kadınlara bir ay için tahsis edilen tezgahlar, bu süre sonunda farklı üreticilere geçecek. Yeni üreticiler, yine başvuru ve kura süreçleriyle belirlenecek. Karşıyaka’da yaşayan kadınların katılabildiği kura için başvuru tarihleri, Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri