Karşıyaka sokaklarında renkli buluşma

Karşıyaka Belediyesi'nin yaz dönemi içerisinde düzenlediği 'Sokak Senin' etkinliklerinin sonuncusu Mustafa Kemal Mahallesi'nde gerçekleşti. Sokakta buluşan çocuklar ve aileler, birbirinden renkli aktivitelerle keyifli anlar yaşadı.

MEDYA EGE - Geleneksel hale getirdiği 'Sokak Senin' etkinliklerini bu yaz da yoğun ilgiyle gerçekleştiren Karşıyaka Belediyesi, yılın son buluşmasını Mustafa Kemal Mahallesi'nde düzenledi.

Buluşmada, belediye ekipleri tarafından geleneksel çocuk oyunları, dans gösterisi, spor aktiviteleri, köpük gösterisi, yüz boyama, geri dönüşüm temalı tiyatro gösterisi, takı ve geri dönüşüm atölyesi gibi etkinlikler düzenlendi. Çocukların, ailelerin ve mahalle sakinlerinin bir araya geldiği buluşmada, eğlenceli ve keyifli saatler yaşandı.

Karşıyaka Belediyesi'nin yaz aylarında her hafta farklı bir mahallede düzenlediği 'Sokak Senin' etkinlikleri sona ererken, belediyenin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Çocuklarımızla sokaklarda bolca eğlenip, kahkahalarla dolu anlar yaşadık. Bu yılki son 'Sokak Senin' etkinliğimizdi, ancak seneye tekrar buluşacağız! Etkinliklerimizden haberdar olmak için bizi takipte kalın."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri