Karşıyaka’da vatandaşlar çöpten bıktı!

Karşıyaka’daki çevre kirliliği gün geçtikçe büyüyor. Duyarlı vatandaşlar artan çevre kirliliğine karşı Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve Karşıyaka Belediyesi’ni göreve çağırdı.

MEDYA EGE – Karşıyaka Belediyesi’nin çevre kirliliğine karşı etkili ve yeterli önlem almaması kirliliğin giderek büyümesine neden olurken, duyarlı vatandaşlar duruma isyan etti. Medya Ege ekibi aracılığıyla Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve Karşıyaka Belediyesi ekiplerine seslenen vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı önlem alınmasını istedi.

Ekibimiz aracılığıyla sürekli çağrıda bulunduklarını ancak çevre kirliliğine karşı önlem alınmadığını belirten vatandaşlar, “Vatandaşlar olarak artık bıktık. İlçemiz çöp yığınlarıyla doldu taştı. Ne Başkan Ünsal ne de belediye ekipleri sesimizi duymuyor” dedi.

Yaptığımız haberlere rağmen Başkan Ünsal’ın ve belediye ekiplerinin duyarsız kalması tepkilere neden olurken, sağlıklı ve temiz bir ilçede yaşamak istediğini vurgulayan vatandaşlar, Başkan Ünsal ve belediye ekiplerini göreve davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri