Karşıyakalılar'ın çöp çilesi bitmiyor!

Karşıyaka'da evsel atık, çöp, moloz ve hafriyat gibi çeşitli atıkların ortaya çıkardığı çevre kirliliği artarak sürerken, vatandaşlar yaşanan kirliliğe "Çöp çilemiz bitmiyor" sözleriyle tepki gösterdi.

MEDYA EGE - İzmir'in merkez ilçelerinden Karşıyaka'da kayıt dışı alanlara dökülen çöp, moloz ve hafriyat gibi çeşitli atıkların ortaya çıkardığı çevre kirliliği uzun süredir devam ediyor. Günlerdir yaptığımız çevre katliamı haberlerine her gün bir yenisi daha eklenirken, vatandaşlar onlarca şikayete rağmen belediye yetkilileri tarafından gerekli çalışmaların yapılmamasına isyan ediyor.

"KARŞIYAKA HALKINI BU REZALETE MAHKUM ETTİLER"

Medya Ege Whatsapp İhbar Hattı'na gelen şikayetler üzerine tekrar ilçeye giden ekibimiz, ilçede yaşanan çevre felaketinin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Görüştüğümüz Karşıyakalı vatandaşlar, belediyeden hizmet beklediklerini ve bu çilenin son bulmasını istediklerini belirterek, "Karşıyaka'da çevre katliamı yaşanıyor. Belediye ise 3 maymunu oynuyor. İlçenin dört bir yanı çöp ve molozlarla dolu. Aylardır ne bir denetim, ne doğru düzgün bir temizlik çalışması ne de sorumlulara yönelik cezai bir işlem uygulandığına şahit olduk. Defalarca şikayette bulunduk, derdimizi anlatmaya çalıştık. Onca siteme ve şikayete rağmen belediye başkanımız şimdiye kadar, Karşıyaka'nın kanayan yarası haline gelen çevre kirliliğine kalıcı bir çözüm üretemedi. Sokaklar çöp kokuyor, yollar molozlarla kaplı. Çöp ve moloz, Karşıyaka'nın değişmeyen manzarası oldu. Biz ilçemizde çevre katliamı yaşandığını ve temizlik çalışması yapılmadığını sürekli dile getirmekten utanır olduk ancak başkanımız Yıldız Ünsal, görünen o ki bu görüntülerden utanç duymuyor. Karşıyaka halkını, bu rezalete mahkum ettiler. Bıktık usandık artık" sözleriyle Belediye Başkanı Yıldız Ünsal'a tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri