Karşıyaka’nın kilit taş mezarlığı!

Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yanında bulunan tarladaki görüntüler tepkilere neden oldu. Tarlada on binlerce taş bulunurken, vatandaşlar durumu “Karşıyaka’nın kilit taş mezarlığı” olarak niteledi.

MEDYA EGE – Karşıyaka’daki çevre kirliliği bitmek bilmiyor. Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün hemen yanında bulunan bir tarlada on binlerce taşın olması hayretle karşılanırken, görüntüler tepkilere neden oldu.

Tarlada on binlerce taşın arasında sağlam taşlarında bulunmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Burası Karşıyaka’nın kilit taş mezarlığı. Burada binlerce sağlam taş bulunmakta. İlçe halkı olarak hayret ettik. Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün hemen yanında bulunan bir yerde böyle bir görüntün olması utanç verici” dedi.

Vatandaşlar, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve Karşıyaka Belediyesi ekiplerine seslenerek, bölgenin çevre kirliliğine sebebiyet vermesinin yanı sıra, sağlam taşların neden çöp gibi atıldığını sorarak tepkilerini dile getirdiler.

Öte yandan vatandaşlar, “Başkan Ünsal ve belediye ekipleri bu görüntüleri ilçelerine yakıştırıyor olabilir ama biz ilçe halkı olarak, ilçemizin çevre kirliliğiyle, israfla anılmasını istemiyoruz” sözleriyle bölgenin temizlenmesi için çağrıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri