Kemalpaşa temizleniyor!

Kemalpaşa'da uzun süredir yaşanan çevre kirliliğine vatandaşlardan gelen tepkiler doğrultusunda yaptığımız haberler üzerine Kemalpaşa Belediyesi, temizlik çalışmalarına hız verdi.

MEDYA EGE - Kemalpaşa'da yaşanan 'çöp' krizi uzun zamandır tepkilerin odağında. İlçe halkının isyanına yol açan çevre katliamının had safhaya ulaşmasıyla birlikte, vatandaşların tepkisi ve Medya Ege ekibi olarak yaptığımız haberlerin ardından, Kemalpaşa Belediyesi temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

İzmir Büyükşehir Belediye ekipleri ile birlikte gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında, kayıt dışı alanlara dökülen evsel atık, moloz, hafriyat ve çöp gibi çeşitli atıklar kepçelerle temizlendi.

Uzun zaman sonra temizlik ve hizmet çağrılarına kulak verildiğini belirten Kemalpaşa halkı, "Aylardır verdiğimiz uğraşlardan sonra nihayet başkanımız temizlik çalışmalarını başlattı. Bunun takibini ve tespitini yapmak belediyenin ve Başkan Türkmen'in görevi olduğu halde yine de her seferinde biz bildirdik, defalarca aradık, sesimizi duyurmak için medya aracılığıyla konuyu gündeme getirdik. Onca uğraşa rağmen sesimiz aylar sonra duyuldu. Bu süreçte sesimiz olan Medya Ege'ye teşekkür ediyoruz. Başkanımızın da bundan sonra çevre kirliliği konusunda daha duyarlı hareket ederek gerekli denetimleri ve cezai işlemleri uygulamasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri