Kınık'ın değişmeyen kaderi: Çöp ve moloz!

Kınık'ta yaşanan kirlilik günden güne artarken, ilçedeki çevre katliamına tepki gösteren Kınıklılar, bu çilenin son bulmasını istediklerini belirterek, "Çöp ve molozlar, Kınık'ın değişmeyen kaderi oldu" sözleriyle isyan etti.

MEDYA EGE - İzmir'in doğal güzellikleriyle dikkat çeken ilçesi Kınık'ta, kayıt dışı alanlara dökülen çöp ve moloz gibi atıkların ortaya çıkardığı çevre kirliliği uzun süredir devam ediyor. Aylardır yaptığımız çevre katliamı haberlerine her gün bir yenisi daha eklenirken, vatandaşların onlarca şikayete rağmen belediye yetkililerince gerekli çalışmaların yapılmamasına karşı tepkileri de artarak sürüyor.

İlçe sakinlerinin Medya Ege Whatsapp İhbar Hattı'na şikayetleri üzerine ilçeye giden ekibimiz, içler acısı görüntüleri bir kez daha gözler önüne serdi. Yol kenarı, tarla gibi kayıt dışı alanlara dökülen evsel atık, moloz, çöp, plastik, hafriyat gibi çeşitli atıkların ve yerlerinden sökülen kadırım taşlarının belediye yetkilileri tarafından görmezden gelinmesine isyan eden vatandaşlar, Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur'a ve belediye yetkililerine temizlik çağrısında bulundu.

"HİZMET ETMEYEN İSTİFA ETSİN"

İlçelerinde maruz kaldıkları utanç verici görüntülerin bir an önce yok edilmesini isteyen vatandaşlar, "Kınık öyle bir hale geldi ki; ilçede belediye yönetiminin mevcut olup olmadığını anlayamıyorsunuz. Hizmet yok, denetim yok, yaptırım yok; her yer çöp ve moloz yığınlarıyla dolu. Mahallelerdeki kaldırım taşları yerlerinden sökülmüş, günlerdir ne bakım, ne onarım, ne temizlik çalışması görebiliyoruz. Makam koltuğunuzda keyif yapmanız için değil, hizmet yapmanız için oy veriyoruz sizlere. Hizmet etmeyen istifa etsin. Biz ilçemize yakışmayan bu manzaraya daha fazla şahit olmak istemiyoruz. Temizlik çalışmalarının yoğunlaştırılmasını istiyoruz" sözleriyle Başkan Bodur'a tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri