Konak Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Konak Belediyesi, vatandaşların huzuru ve güvenliği için ilçe genelindeki metruk binaların yıkımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 21 metruk binanın yıkımının gerçekleştiğini belirtti.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi, ilçe estetiğini bozan ve kamu güvenliğine karşı risk oluşturan metruk binalara karşı çalışmalarını sürdürüyor. Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yıkım ekipleri, son olarak Duatepe Mahallesindeki tehlike arz eden binanın yıkımını gerçekleştir.

Göreve geldikleri günden bu yana kent estetiğini bozmasının yanı sıra ciddi güvenlik tehdidi oluşturan metruk yapıların yıkımı için aralıksız çalıştıklarını belirten Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Daha güzel, daha sağlıklı, daha güvenli bir Konak için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan mutlu, metruk bina yıkımlarına yönelik çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Konak’ta tehlike saçan 21 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik.

Komşularımızın güvenliği ve huzuru için ilçemiz genelinde metruk bina yıkımlarına devam ediyoruz. Son olarak Duatepe Mahallemizde komşularımız için tehlike arz eden binanın yıkımını gerçekleştirdik. Konak’ımızı daha güvenli ve düzenli hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri