Konaklı çocuklar eğlenceli atölyeler için KONTAK’ta buluşuyor

Konak Belediyesi, Kentimiz İzmir Derneği iş birliğiyle 6-18 yaş arasındaki çocuklar için Kontak Yenilikçi Öğrenme Merkezi’nde eğlenceli atölyeler düzenleyecek.

MEDYA EGE – Konak Belediyesi, çocukların gelişimi ve eğitimi için atölyeler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Konak Belediyesi, Kentimiz İzmir Derneği iş birliğiyle KONTAK Yenilikçi Öğrenme Merkezi’nde 6-18 yaş çocuklar için atölyeler düzenleyecek.

Düzenlenen atölyeler ile çocuklar bilimi öğrenirken, farklı alanlardaki yeteneklerini keşfedecek. Ayrıca astronomi, robotik kodlama gibi pek çok tema üzerinden gerçekleştirilen atölye çalışmalarıyla uygulamalı öğrenme imkanı bulan çocuklar, bu sayede problem çözme ve analitik düşünme becerileri kazanacak.

Konak Belediyesi yapılan etkinlik ve atölyelerin ücretsiz olacağını açıklayarak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ebeveynlere çağrıda bulanarak şu notu düştü:

“Eğlenceli atölyeler için Kontak'ta buluşuyoruz.

Kentimiz İzmir Derneği iş birliğinde hayata geçirdiğimiz Kontak Yenilikçi Öğrenme Merkezi, 6-18 yaş arası çocuklarımızın bilimi sevmelerine ve faklı alanlarda yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluyor.

Pek çok tema üzerinden gerçekleştirilen atölye çalışmalarıyla uygulamalı öğrenme imkanı bulan çocuklar, bu sayede problem çözme ve analitik düşünme becerileri kazanıyor.

Ücretsiz atölyeler ve etkinlikler için https://kontak.org.tr/ adresini takip edebilir ve başvuru yapabilirsiniz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri