Lezzet için buluştular

Gıda sektörünün önde gelen markası Dönerci Orhan,  aldığı büyüme kararıyla İzmir’deki şube sayısını 13’e çıkardı. Bornova şubesinin açılışında lezzet severler buluştu. 

DOR Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Rahmanoğlu, 1975 yılından bu yana geleneksel et döner lezzetini ve sunumunu bozmadan sürdürme başarısı gösterdiklerini, sektörün amiral gemisi olduklarına dikkat çekti. Bunun aynı zamanda büyük bir sorumluluk olduğunu da belirten Rahmanoğlu, “42 yıl önce kurulduğumuz ilk günde dahi biz döneri görünmesi için restoranın en önünde kesmek yerine hijyen için restoran içinde kesmeyi tercih ettik. İlk kuralımız olan hijyen standartlarını en yüksek seviyeye taşıdık. ISO 22000, HACCP ve Helal Kesim belgelerinin ilkeleri kapsamında yüzde 100 yerli dana eti ile hizmet veriyoruz. Türkiye 42 yılda bir çok ekonomik kriz, darboğaz yaşadı. Ancak Dönerci Orhan hepsinden sarsılmadan çıktı. Bunun nedeni lezzetini ispatlamış olması ve onu hiçbir zaman yalnız bırakmayan misafirleri. Böyle bir lezzet dostluğunu iş yaşamıyla buluşturmak isteyenlere kapımız her zaman açık. Egeli girişimcileri bekliyoruz” diye konuştu. 

Ekonomi Haberleri