Mahzen 1960 ortakları Celaledin Özlahlan, Şevket Özlahlan ve Serkan Kahraman, Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini bir arada sunan mekanda, zengin şarap seçenekleriyle kendi müdavimlerini oluşturduklarını dile getirdi.
İZTO 42. Restoran Cafe ve Eğlence Yerleri Komite Başkanı olan firma ortaklarından Celaledin Özlahlan da şunları söyledi; “2022 yılında yaşadığımız hiperenflasyon süreci, özellikle gıda sektörünü olumsuz etkiledi. Gerek gıda fiyatları gerekse de personel, kira ve diğer girdi maliyetleri çok arttı. Burada işletmelerin maliyetlerini düşürmek için kaliteden ve sağlıklı ürünlerden vazgeçmemeleri gerektiğine dikkat çekmek istiyorum. Bunun halk sağlığını etkileyecek sonuçları olacağı gibi çok ciddi müşteri kayıplarına da yol açabilir. Bu konuda her işletmenin bilinçli bir şekilde çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor. Kaliteli olmak kadar kaliteyi sürdürebilmek de çok önemlidir. Bunun için sektörde fark yaratan, rekabet gücü olan ve kaliteyi ön planda tutan işletmeler ayakta kalacaklar. Gıda ve restorancılık sektörü uzmanlık ve deneyim gerektiren bir sektör. Yıllardır elde ettiğimiz deneyimler ışığında, Mahzen 1960 markasıyla müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler vermeye devam ediyoruz.”
Mekanın ortaklarından Serkan Kahraman da, “Sıcak ve samimi bir ortamda, usta şeflerin elinden çıkan et mönüleri ile Türkiye ve dünyadan özel şarap seçeneklerini bir arada sunuyoruz. Şarapların yanında ithal - yerel şarküteri ve peynir çeşitlerimizle de iddialıyız. İki katlı mekanda aynı anda 250 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Güleryüzlü hizmet veren ekibimiz ve kaliteli menülerimiz ile konuklarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. İsteyenler Instagram'da mahzen1960 adresinden bizi takip edebilir” diye konuştu.