Meclis Üyesi Şahin’den Halk Konut çıkışı!

Bayraklı Belediyesi MHP Meclis Üyesi Muhammed Şahin, Bayraklı’da iptal edilen Halk Konut projesinin iptaliyle ilgili, “Vatandaşların umutları ve beklentileri nasıl karşılanacak” diye sordu.

MEDYA EGE – Bayraklı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci bileşimi gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Muhammed Şahin, iptal edilen Halk Konut projesiyle ilgili konuştu.

Şahin konuşmasında, “Halk Konut projesinin çok başarılı olacağı, büyük işlere imza atılacağı noktasında bir algı oluşturuldu. Gelinen noktada halk konut burada sözleşmesini feshetti. Şimdi sözleşmesini feshettikten sonra şu anki halk konutun yapmış olduğu sözleşmelerin durumu ne olacak? Vatandaşların umutları ve beklentileri nasıl karşılanacak. Bayraklı belediyesi burada nasıl bir yol izleyecek? Geçmiş dönemde halk konutun bu projelere imza atması noktasında bunun reklamını yapan, alkışlayanlar acaba şimdi ne düşünüyor? Bunların cevaplanmasını istiyoruz. Çünkü geçmiş dönemde bu proje şaşalı bir şekilde anlatıldı. Ama şu an geldiğimiz noktada halk konut başarısız noktaya geldi” ifadelerini kullandı.

Şahin, Bayraklı Belediyesi’ne ait olan Nene Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun depreme dayanıklı olmaması nedeniyle kapatılmasını da eleştirerek, “Bayraklı’da kapatılan öğrenci yurdu ilçemiz için büyük kayıp oldu. Geçmiş dönemdeki belediye başkanları bununla ilgili bir mücadele vermiş. Öğrenci yurdunun kapatılması değil de güçlendirilmesi gibi bir durum yapılsaydı hem Bayraklı’ya hem de öğrenci kardeşlerimize çok faydası olurdu. Bundan sonraki durumda bu yurda ne yapılacağı ve nasıl bir yol izleneceği konusunda bilgilendirilmek istiyoruz” dedi.

Meclis Üyesi Şahin, ilçedeki aksayan temizlik çalışmalarına da değinerek, “Ayrıca ilçemizde, özelliklede gece kondu bölgelerinde, çöp konteynerlerinin ilaçlanması ve temizlenmesi noktasında sıkıntı var. Ekiplerin gerekli çalışmaları yapmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberleri