Menderes'i şenlik coşkusu sardı

Menderes Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 7’den 70’e Kitap Takas Şenliği, Menderesliler'in yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nda 7’den 70’e Kitap Takas Şenliği gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

SIFIR ATIK VE AĞAÇLANDIRMAYA DİKKAT ÇEKİLDİ

Gün boyu süren etkinlikte yazarların imza dağıttığı şenlikte ozan ve kemanist ile müzik dinletisi sunuldu. Ebru sanatının öğretildiği etkinliğin yanı sıra resim ve yüz boyama da yapılırken çocuklar için nutuk dağıtıldı. Menderes Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü çocuklar ile birlikte tohum topu uygulaması da gerçekleştirilirken oluşturulan tohumlar toprağa atılarak yeşillendirme çalışmasına katkı sunulacak. İklim değişikliği ve sıfır atık müdürlüğü ise aileleri sıfır atık konusunda bilgilendirerek atıkları nasıl değerlendirebileceklerini anlattı.

EĞLENİRKEN ÖĞRENDİLER

Şenliğe yoğun ilgi olmasından duydukları memnuniyeti ifade eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Ailelerimiz, özellikle çocuklarımızla için birçok etkinlik gerçekleştirdik. Şenlikte, çocuklarımıza edebiyat ve sanatı sevdirmek, sıfır atık ve doğamıza sahip çıkma konusunda bilgilendirmek, eğlenirken öğrenmelerini sağlamak istedik. Ailelerimiz için böyle etkinlikleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri