Online Gaming 2025: Piyasaya Çıkışı Bomba Etkisi Yaratacak Oyunlar

2024 yılında piyasaya çıkan oyunlar yavaş yavaş kendilerine yer edindiler. Haliyle dünya çapındaki milyonlarca oyun sever gözünü 2025 yılında sürülecek oyunlara dikti.

Önümüzdeki yıl bolca macera, sevilen franchise oyunların devam serileri, yenilikçi konseptler ve uzun zamandır dünyamıza buyur etmeyi beklediğimiz oyunlar var. İşte bunlar arasında derlediğimiz 5 tanesini sıralıyoruz.

Yeni gelen oyunlar dört gözle beklense de Sweet Bonanza slot oyunlarının zamana karşı durması oldukça başarılı bulunuyor. 2019’da piyasaya çıkan Sweet bonanza internette, sweet bonanza slot, sweet bonanza güvenilir site aramalarının bir ara tavan yapmasına sebep olmuştu. Buradan da anlaşılıyor ki bir oyunun popüler olması için mutlaka oyuncuları peşinden sürüklemesi gerekiyor.

2025 YILININ DÖRT GÖZLE BEKLENEN 5 OYUNU

Bu özelliği fazlasıyla sunan ve merakla yollarının gözlendiği oyunlara hemen yer veriyoruz:

  1. Grand Theft Auto VI: ABD menşeli Rockstar Games, ismiyle benzer şekilde oyun dünyasını kasıp kavuran Grand Theft Auto’nun geliştiricisi. Söylentiler ve sızıntılardan anlaşıldığına göre 2025 yılında oyun severleri yenilikçi özelliklere ve sürükleyici bir anlatıya sahip mükemmel bir online oyun deneyimi bekliyor.

  2. Path of Exile 2: Serinin devamı görsel ve mekanik açıdan tamamen yenileniyor. Oyuncular daha karanlık ve gotik bir atmosfer için kendilerini şimdiden hazırlayabilirler. Path of Exile 2, işbirliği ve rekabetçi online oyun modlarına odaklanarak, ARPG sahnesinde önemli bir yarışmacı olmaya hazırlanıyor.

  3. Crimson Desert (Pearl Abyss, South Korea): Koreli geliştiriciler Pearl Abyss ürünü olan bu aksiyon-macera oyunu çeşitli coğrafyalarda pek de bilinmeyen, tehlikeli yaratıkların hüküm sürdüğü efsanevi bir kıtada geçiyor. At üstünde savaş, hızlı aksiyon ve sosyal özellikler gibi benzersiz bir harman sunan Crimson Desert’ın büyük rağbet göreceği söyleniyor.

  4. Marvel's 1943: Rise of Hydra: Oyuncuları II. Dünya Savaşı'nın tam merkezine atan bu oyun, Uncharted serisiyle tanınan Amy Hennig tarafından geliştirildi. Marvel's 1943, Marvel Evreni'nin ikonik karakterlerini kapsayan tarihi bir çatışmanın zemininde heyecan verici bir macera vadediyor.

  5. Metal Gear Solid Δ: Snake Eater: Japon geliştirici şirket KCEJ tarafından aslen 2004 yılında piyasaya sürülen bu oyun, uzun zamandır yolu gözlenenlerden. Yeniden yapımı sayesinde, efsanevi Metal Gear Solid serisinin üçüncüsü hayranlarının beğenisine kısa süre içinde sunulacak. Bu harika temalı casus oyunu Unreal Engine 5 kullanılarak yeniden inşa ediliyor.

Bu liste, 2025'teki heyecan verici çevrimiçi oyun dünyasına sadece kısa bir bakış oldu. Elbette bu dünya çok geniş ve oyuncuların kendi ilgi alanlarına göre ısrarla takip ettikleri oyunlar var. Her oyun geliştirici ve yazılım firması, oyun severlerin önceki versiyonla ilgili gönderdikleri geri bildirimleri değerlendiriyor. Yenilikçi oyun mekanikleri ve genişleyen online dünyalar vaadi ile birlikte sadık oyun severlerine çok daha sürükleyici oyun deneyimleri vadediyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri