Gıda sektöründe dünyanın en prestijli kuruluşları arasında yer alan ITQI Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün, 2005 yılından bu yana her yıl düzenlediği lezzet ve kalite ödülleri Belçika’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Dünya çapında 93 ülkeden 950 firmanın 2000’e yakın ürün ile katıldığı yarışmada, aralarında dünyaca ünlü şeflerin ve sömeliyelerin bulunduğu jüri üyelerinin yapığı değerlendirme neticesinde Pınar Protein Süt Kakaolu, Pınar Protein Süt Vanilyalı ve Pınar Kakaolu Laktozsuz Süt, Üstün Lezzet Ödülü’nün sahibi oldu.
Pınar Protein Süt ve Pınar Kakaolu Laktozsuz Süt, hepsi alanında uzman 20 kişilik şef ve 12 kişilik içecek uzman grubu tarafından üretim koşulları, tadı, kokusu, ilk izlenimi ve ambalajı gibi kriterler gözetilerek değerlendirildi. Daha iyi ve sağlıklı bir yaşam isteyen tüketicileri için yenilikçi ürünler piyasaya süren Pınar, beklentilerin ötesinde sağlıklı lezzetler sunmaya devam edecek.