Renklerin Üstadları 'Tahayyül'de buluştu

Tire'nin tarihi dokusuyla ünlü Kutuhan'da düzenlenen "Tahayyül" isimli disiplinlerarası karma resim sergisi, sanatseverleri büyüledi.

Küratör Nazlı Özyurtlu öncülüğünde gerçekleşen “1. Tire Renklerin Üstadları Buluşması Karma Resim Sergisi”, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu tarafından açıldı.

SANAT VE KÜLTÜR BİR ARADA

İzmir Kedi Kültür Sanat Grubu üyeleri ve seçkin bir davetli topluluğunun da katılım gösterdiği sergide, resim ve mozaik tablolardan oluşan geniş bir koleksiyon sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatseverler, sergide yer alan eserleri ilgiyle inceledi ve sanatçılarla birebir sohbet etme fırsatı buldu.

ÜNLÜ SANATÇILAR VE ESERLERİ

"Renklerin Üstadları" olarak tanınan sanatçılar, Bilter Anı, Merve Açıksöz, Mustafa Ali Kasap, Nurhan Kırsoy, Mustafa Partal, Şükran Açar ve Nazlı Özyurtlu'nun eserleri sergide büyük ilgi gördü. Her biri kendi alanında uzman olan sanatçılar, farklı disiplinlerdeki eserleriyle izleyicilere benzersiz bir sanat deneyimi yaşattı.

AÇILIŞ TÖRENİ VE KATILIMCILAR

Açılış töreninde konuşan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, sanatın ve kültürün toplumları birleştirici gücüne vurgu yaptı. Okuroğlu, "Tire'nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle sanatın buluştuğu bu etkinlik, ilçemize ayrı bir değer katıyor. Sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

SANATSEVERLERDEN SERGİYE TAM NOT

Tire Kutuhan’da Temmuz ayı sonuna kadar açık kalacak olan "Tahayyül-1. Tire Renklerin Üstadları Buluşması Karma Resim Sergisi”nde sanatseverler, bu eşsiz sergiyi ziyaret ederek, resim ve mozaik sanatının en güzel örneklerini keşfetme fırsatını bulabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri