Sahrap Soysal'dan Fuarda Yemek Şovu

Sahrap Soysal OLIVTECH fuarında, zeytinyağıyla ilgili hem bilgiler verdi hem de yaptığı bereket salatasının sırlarını paylaştı.

GURME İZMİR-OLIVTECH 7. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’na katılan Sahrap Soysal, Ünlü Şeflerle Yemek Şöleni etkinliğinde ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.

Enginar tatlısı tarifiyle yemek etkinliğe başlayan Sahrap Soysal İzmir’in Anadolu’ya ışık saçan bir kent olduğunu söyledi.

“İzmir’i anlamak için İzmir’de yaşamak lazım” diyen Soysal, anılarını fuar ziyaretçileriyle paylaştı.

“Zeytin bir meyvedir, zeytinyağı da meyve suyudur“

Karadenizli olduğu için zeytinyağıyla 40’lı yaşlarda tanıştığını söyleyen Soysal,  “Zeytin bir meyvedir zeytinyağı da meyve suyudur “ dedi.

Aynı gün Olivtech fuarı kapsamında düzenlenen Zeytinli Sohbetlerin konuğu olan Canan Karatay’a da laf atan Soysal:

“Hocamız gitti tuzumuzu salataya ekliyoruz diyerek” ziyaretçileri güldürdü.

Sahrap Soysal, Yemek etkinliğinde bereket salatasını yaparken bir yandan da fuar ziyaretçilerine salata sosu yapmanın püf noktalarını anlattı. Soysal, yemeği hazırladıktan sonra ziyaretçilere ikram etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri