GL Platform tarafından Fuar İzmir’de düzenlenen HORECA Fair, satın almacılarla tedarikçileri buluştururken renkli oturumlara da ev sahipliği yaptı. Ünlü yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal "Zeytinyağlı Enginarlı İzmir Pilavı"nın tarifi verirken danslarıyla da alkış topladı. 1952 yılında Türkiye’de margarin üretimine başlandığını, Türk halkının margarin yemesi için “Zeytinyağlı Yiyemem Aman” türküsünün yazıldığını ifade eden Soysal., türkünün sözlerini “Zeytinyağlı yiyelim aman” diyerek hem seslendirdi hem oynadı. Alkışlarıyla Soysal’a eşlik eden ziyaretçiler ile birlikte GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan da sahneye çıkıp birlikte dans etti.
Zeytinyağının sağlığa olan faydalarına dikkat çeken Soysal "Zeytinyağı, altın değerinde bir sıvı. Düşünsenize meyveyi sıkıyorsunuz yağı çıkıyor. En sağlıklısından bir meyvesuyu. Elimizden geldiğince zeytinyağını desteklemek, markalaştırmak lazım” dedi.