1. Gün
Sabah kahvaltısı:2 adet salatalık ve bir bardak ılık limonlu su
1. Ara öğün: 2 adet salatalık bir bardak ayran
Öğle yemeği: 1 kâse yoğurdun içerisine 1 tatlı kaşığı zencefil ile 3 orta boy dilimlenmiş haşlanmış kabak
2.Ara öğün: 3 adet ceviz, 3 adet salatalık.
3.Ara öğün: 1 adet yeşil elma
Akşam yemeği: Bir porsiyon zeytinyağlı kabak, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı ( mümkün olduğunca erken saatte yenmeli)
Gece: 2 adet salatalık
2. Gün
Sabah kahvaltısı: Ballı limonlu ılık su, 2 adet salatalık, 2 dilim yağsız dil peyniri
1. Ara öğün: 1 adet kivi, 4-5 tane çilek.
Öğle yemeği: 1 porsiyon az yağlı kıymadan yapılan kabak, 1 dilim
kızarmış çavdar ekmeği.
2. Ara öğün: 1 bardak az yağlı keçi sütü, 2 ceviz içi...
Akşam yemeği: 2 salatalık, 1 adet yumurta, 2 sivri biber. (Mümkün olduğunca erken yenecek...)
Gece: 2 adet salatalık
3.Gün
Sabah kahvaltısı: 1 bardak ılık, ballı, limonlu su; 2 salatalık; 2 çorba kaşığı, az tuzlu çökelek peyniri.
1. Ara öğün: 1 yeşil elma.
Öğle yemeği: 1 kâse yeşil mercimek, 1 porsiyon zeytinyağlı kabak.
2. Ara öğün: 2 adet salatalık
3. Ara öğün: 1 bardak ılık, yağsız sütün içine zencefil ekleyip için, yanında 2 ceviz içi.
Akşam yemeği: 1 kâse bol salatalıklı, light yoğurttan cacık, 3 yumurta beyazından sivri biberli omlet. (Mümkün olduğunca erken yenecek...)
Gece: Bir avuç sarı leblebi, 2 salatalık.