MALZEMELER
2 Adet Kefal
1 adet patates
1 adet kereviz
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
3 adet defne yaprağı
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber
su
YAPILIŞI
Bir tencerede tereyağını eritin ve zeytinyağını ekleyin,Soğanı küp küp doğrayın,yağımızın içinde rengi değişene kadar pişirelim,,Havuç ve patatesleri soyup büyük büyük doğrayalım Kerevizlerimizi doğrayıp tüm sebzeleri tencereye koyup birkaç dakika çevirelim.Üzerine su,tuz,karabiber ve defne yapraklarını ekleyelim.Temizlediğimiz kefalleri iri parçalar halinde doğrayalım,ağır ateşte sebzeler ve balıklar yumuşayana dek pişirelim.Servis sırasında tabaklara dereotuyla servis yapalım.Afiyet Olsun….