SEBZELİ KEFAL ÇORBASI

Bircan Turgul Yörümez

MALZEMELER

2 Adet Kefal

1 adet patates

1 adet kereviz

1 adet havuç

1 adet kuru soğan

3 adet defne yaprağı

1 yemek kaşığı tereyağı

3 yemek kaşığı zeytinyağı

tuz
karabiber
su


YAPILIŞI

Bir tencerede tereyağını eritin ve zeytinyağını ekleyin,Soğanı küp küp doğrayın,yağımızın içinde rengi değişene kadar pişirelim,,Havuç ve patatesleri soyup büyük büyük doğrayalım Kerevizlerimizi doğrayıp tüm sebzeleri tencereye koyup birkaç dakika çevirelim.Üzerine su,tuz,karabiber ve defne yapraklarını ekleyelim.Temizlediğimiz kefalleri iri parçalar halinde doğrayalım,ağır ateşte sebzeler ve balıklar yumuşayana dek pişirelim.Servis sırasında tabaklara dereotuyla servis yapalım.Afiyet Olsun….

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.