Seferihisar'da temizlik ve bakım çalışmaları hız kesmiyor

Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MEDYA EGE - Vatandaşların daha temiz, konforlu ve güvenli bir ilçede yaşayabilmesi için hizmetlerini sürdüren Seferihisar Belediyesi, bakım ve temizlik çalışmalarında ara vermiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda bakım çalışmalarına son sürat devam ederken yapılan işlemlerin yanı sıra, çiçek dikimi, ağaçlandırma, budama, çim biçme, yabani ot temizliği ve sulama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise sokak ve cadde yıkamaları, konteyner temizliği, sahil temizliği gibi çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Başkan İsmail Yetişkin sosyal medya hesabı üzerinden çalışmalara ilişkin yaptığı paylaşımda, bakım ve temizlik işlemlerinin hız kesmeden sürdürüleceğini aktararak, "Daha iyi bir Seferihisar’ı hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri